Circular Textile Days

7 juni 2023
Door deel te nemen aan evenementen zoals de Circular Textile Days blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en blijven we onze recyclingmethoden verbeteren.
MC Texcycle bij de Circular Textile Days

Bij MC Texcycle zijn we vastbesloten om een positieve impact te hebben op de textielindustrie door de circulaire textielketen te bevorderen. Daarom waren we verheugd om deel te nemen aan de recente Circular Textile Days. Dit belangrijke evenement bracht professionals uit de hele textielindustrie samen en bood ons een waardevolle gelegenheid om onze kennis te vergroten, te netwerken en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van circulariteit te verkennen.

Tijdens het evenement hebben we ook onze visie op een duurzame toekomst voor de textielketen gedeeld. We geloven in een wereld waarin textielafval niet langer gezien wordt als afval, maar als waardevolle grondstoffen voor nieuwe producten. Door deel te nemen aan discussies en het delen van onze inzichten, hebben we bijgedragen aan het vergroten van het bewustzijn rondom circulariteit binnen de textielindustrie.

Bovendien hebben we waardevolle contacten gelegd met andere professionals en exposanten die zich ook inzetten voor circulaire textielinnovatie. We hebben inspirerende gesprekken gevoerd en nieuwe samenwerkingsmogelijkheden ontdekt. Door samen te werken en kennis te delen, kunnen we gezamenlijk de textielindustrie verduurzamen en de overgang naar circulariteit versnellen.

Als MC Texcycle zijn we enthousiast over de toekomst van de circulaire textielindustrie en we zijn vastberaden om een pionier te zijn in deze revolutie. Door deel te nemen aan evenementen zoals de Circular Textile Days blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en blijven we onze recyclingmethoden verbeteren. Samen met gelijkgestemde partners en de gehele textielindustrie streven we naar een duurzame en circulaire toekomst.

Blijf ons volgen op onze reis naar circulariteit en ontdek hoe wij bijdragen aan een groenere en meer verantwoorde textielindustrie. Samen kunnen we de weg banen naar een circulaire economie waarin textielafval wordt getransformeerd tot waardevolle grondstoffen.

Circulair Textiel
Van hype naar praktijk

Inmiddels wordt wereldwijd meer dan 100 miljard kg textiel per jaar geproduceerd. Wat doen wij om dit textiel circulair te houden? Lees meer over onze technieken in onze whitepaper Van hype naar praktijk. Vul hieronder uw gegevens in en u krijgt de whitepaper per e-mail opgestuurd.

Onze website gebruikt zowel strikt noodzakelijke als niet-essentiële cookies om uw ervaring als bezoeker te verbeteren. Meer informatie