Belangrijke Missie naar Pakistan – Deel 2

20 december 2023
Duik in de wereld van duurzame textielverwerking met MC Texcycle. Bekijk onze nieuwste video en volg de reis van Mohammed Chikar in Karachi, waar we de realiteit van textielrecycling in Pakistan onthullen.

Bij MC Texcycle geloven we dat transparantie de sleutel is tot een duurzamere toekomst in de textielindustrie. Onze recente reis naar Karachi, Pakistan, één van de grootste textielsteden ter wereld, is een getuigenis van deze overtuiging.

Onder leiding van onze oprichter, Mohammed Chikar, hebben we een diepgaande blik geworpen op de textielrecyclingprocessen, van de drukke havens tot de levendige tweedehands winkelstraten. We hebben de werkomstandigheden geobserveerd, het sorteerproces gevolgd en de echte eindbestemming van Europa’s geëxporteerd textiel gezien.

Deze reis heeft ons nieuwe inzichten gebracht en het belang van traceerbaarheid in de keten onderstreept. Nu nodigen we jou uit om met ons mee te kijken en te leren via onze nieuwste YouTube-video.

Bekijk de video “MC Texcycle’s Duurzame Missie in Karachi: Een Kijkje in Textielrecycling in Pakistan” en zie zelf hoe wij werken aan 100% transparantie in de textielrecycling.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Mohammed Chikar via directie@mctexcycle of bel +316 84450658.

Circulair Textiel
Van hype naar praktijk

Inmiddels wordt wereldwijd meer dan 100 miljard kg textiel per jaar geproduceerd. Wat doen wij om dit textiel circulair te houden? Lees meer over onze technieken in onze whitepaper Van hype naar praktijk. Vul hieronder uw gegevens in en u krijgt de whitepaper per e-mail opgestuurd.

Onze website gebruikt zowel strikt noodzakelijke als niet-essentiële cookies om uw ervaring als bezoeker te verbeteren. Meer informatie