Recyclen met Klaas

9 mei 2023
Ontdek de kringloop van ons gescheiden afval: ga mee op ontdekkingsreis met Klaas van Kruistum en ROVA-vloggers en leer waar jouw afval naartoe gaat en hoe het kan worden gebruikt voor nieuwe producten, zonder nieuwe grondstoffen uit de aarde te halen.

Rova Organiseert een winactie genaamd ‘’met goed gescheiden Textiel’’.
In de Periode 8 mei tot en met 2 juni 2023 kunnen inwoners een speciale Sticker aanvragen via Terugwinnaars – Samen maken we van ons afval weer grondstof, uw kunt uw contact gegevens op de Sticker noteren en daarna op een zak ‘’met goed gescheiden textiel’’ plakken. De zakken met sticker kunnen in de periode 22 mei t/m 10 juni ingeleverd worden. MC Texcycle doet ook mee aan deze win actie en zal er voor zorgen dat uw sticker netjes bij Rova terecht komt. Heel mooi initiatief en een extra stimulans om afval te scheiden om meer te kunnen hergebruiken en weer in te zetten als grondstof. ‘Van afval naar grondstof’’.

Voor meer informatie en het aanvragen van een sticker gaat u naar https://www.terugwinnaars.nl/.

Circulair Textiel
Van hype naar praktijk

Inmiddels wordt wereldwijd meer dan 100 miljard kg textiel per jaar geproduceerd. Wat doen wij om dit textiel circulair te houden? Lees meer over onze technieken in onze whitepaper Van hype naar praktijk. Vul hieronder uw gegevens in en u krijgt de whitepaper per e-mail opgestuurd.

Onze website gebruikt zowel strikt noodzakelijke als niet-essentiële cookies om uw ervaring als bezoeker te verbeteren. Meer informatie