MC Texcycle

Partners

De economie groeit in hoog tempo en de textielindustrie is uitgegroeid tot één van de meest vervuilende industrieën ter wereld. Gelukkig zijn er tal van programma’s en afspraken opgesteld om de productie, het inzamelen en het hergebruiken van textiel circulair te maken. Wij van MC Texcycle zetten ons voor dit doel in. 

Samen met onze partners verbeteren we het recyclingproces van textiel op een strategische en innovatieve manier. Het circulair maken van de textielketen vraagt om veel inspanning en daadkracht. Dat kunnen we niet alleen. Samen met u kunnen wij grote stappen zetten. MC Texcycle sorteert het ingezamelde textiel en zet dit door naar de juiste partners die hier hoog- en laagwaardig aan de slag mee gaan. Daarnaast werken we nauw samen met uitzendbureau’s voor werving van ons personeel.

Samen werkgelegenheid creëren

Arbeidskrachten een kans geven en helpen ontwikkelen

Uitzendbureau’s en andere organisaties helpen ons om aan de juiste arbeidskrachten te komen. 

WSP Midden-Gelderland

Samen met onder andere het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland (WSP) helpen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan. Werken aan het intensieve proces van textiel verwerken vraagt om de juiste mensen met een hart voor recycling. Het WSP Midden-Gelderland helpt ons met het vinden van passend personeel.

Onze partners

Ga met ons in gesprek

Wij houden van snel en gemakkelijk contact. Wij staan sterk in onze schoenen en gaan elke dag duurzaam aan de slag. Wilt u met ons in gesprek? Vul hieronder uw gegevens in en dan maken wij per e-mail een afspraak voor een gesprek.

Circulair Textiel
Van hype naar praktijk

Inmiddels wordt wereldwijd meer dan 100 miljard kg textiel per jaar geproduceerd. Wat doen wij om dit textiel circulair te houden? Lees meer over onze technieken in onze whitepaper Van hype naar praktijk. Vul hieronder uw gegevens in en u krijgt de whitepaper per e-mail opgestuurd.

Onze website gebruikt zowel strikt noodzakelijke als niet-essentiële cookies om uw ervaring als bezoeker te verbeteren. Meer informatie