We openen Texstore Veenendaal: een feestelijke stap in onze circulaire missie

10 juli 2023
MC Texcycle zet weer een stap voorwaarts in hun circulaire missie met de opening. Ontdek hoe ze afgedankt textiel een nieuw leven geven en volg onze reis op Linkedin.

Bij MC Texcycle zijn we voortdurend toegewijd aan het bevorderen van duurzaamheid en het verminderen van textielafval. We zijn verheugd om onze nieuwste mijlpaal aan te kondigen: de opening van texstore in Veenendaal! In onze texstore geven we afgedankt textiel een nieuw leven, terwijl we onze circulaire missie voortzetten. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze winkel vol met prachtige tweedehands kleding, tassen, accessoires en ander duurzaam textiel.

In onze texstore vind je een uitgebreide selectie van hoogwaardige tweedehands kledingstukken, stijlvolle tassen, trendy accessoires en ander duurzaam textiel. Elk item is met zorg geselecteerd en biedt een unieke en individuele stijl. Van vintage vondsten tot moderne fashion statements, bij texstore vind je voor elk wat wils. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte outfit en je te inspireren om bewuste keuzes te maken op het gebied van mode.

Bij MC Texcycle geloven we in de kracht van hergebruik en circulaire mode. Door afgedankt textiel een nieuw leven te geven, verminderen we de impact op het milieu en dragen we bij aan een duurzamere toekomst. Met texstore willen we een positieve verandering teweegbrengen in de manier waarop we kleding consumeren. We willen laten zien dat duurzaamheid en stijl hand in hand kunnen gaan, en dat tweedehands mode een geweldige keuze is voor zowel het milieu als je persoonlijke stijl.

Volg ons op Instagram: texstore_veenendaal, voor alle updates over de opening, nieuwe collecties en inspirerende duurzame modecontent. Blijf op de hoogte van onze reis en word onderdeel van onze circulaire gemeenschap.

Kom langs bij texstore en ontdek de leukste circulaire kledingzaak in Veenendaal. Samen kunnen we een positieve impact maken en genieten van mode op een verantwoorde en duurzame manier!

Circulair Textiel
Van hype naar praktijk

Inmiddels wordt wereldwijd meer dan 100 miljard kg textiel per jaar geproduceerd. Wat doen wij om dit textiel circulair te houden? Lees meer over onze technieken in onze whitepaper Van hype naar praktijk. Vul hieronder uw gegevens in en u krijgt de whitepaper per e-mail opgestuurd.

Onze website gebruikt zowel strikt noodzakelijke als niet-essentiële cookies om uw ervaring als bezoeker te verbeteren. Meer informatie