Werken bij MC Texcycle

Opzoek naar een baan met ruimte voor ontwikkeling? Bezit je over een passie voor duurzaamheid en wil je werken bij MC Texcycle? Wij zijn een snel groeiende textielverwerker met een visie voor de toekomst. Bekijk onze openstaande vacatures. Wij bieden een rustige en veilige werkomgeving. Als je aan de slag gaat bij MC Texcycle draag je bij aan de circulaire toekomst van textiel.

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@mctexcycle.nl en ga met ons in gesprek.

Openstaande vacatures

Coördinator Expeditie (fulltime/parttime)

Heb jij een passie voor het logistieke-vak? Ben je toe aan een coördinerende rol? Houd je van duurzaamheid en een circulaire textielketen? Dan zoeken wij jou!

MC Texcycle
Elke dag leveren wij aan onze klanten: textiel sorteerbedrijven, kledingwinkels en recyclingbedrijven, de beste producten en halffabricaten. Wij staan voor kwaliteit en service in de breedste zin van het woord. Onze organisatie is volop in beweging en groeiende.

Wat ga je doen?
In deze coördinerende rol werk je nauw samen met de bedrijfsleider in het magazijn en de directie. Jij hebt de verantwoordelijkheid voor de afdeling Expeditie en legt hierover verantwoording af aan de directie.
Je geeft uitvoering aan de werkzaamheden zoals het samenstellen en verzendklaar maken en verladen van orders, zodanig dat een efficiënte werkuitvoering wordt gerealiseerd. De focus van de functie ligt op coördinatie van de expeditie, meewerken op de afdeling komt voor.

Opsomming van jou belangrijkste taken zijn:

 • Het maken van de logistieke planning;
 • Je hebt een rol in de registratie en administratie van de goederenstroom en voorraadbeheer en kwartaalrapportages;
 • Administratieve afhandeling specifieke logistieke activiteiten (douane, rederijen en transportbedrijven);
 • Controleren van resultaten van orderpickers/magazijnmedewerkers;
 • Aandragen ideeën en verbetervoorstellen;
 • Zorgdragen dat alle transporten optimaal geladen worden (onder/over belading);
 • Toezien op uitvoering van finale controle en signaleren van kwaliteitsafwijkingen;

Werktijden?
In overleg; 38 uur (fulltime) verdeeld over 4 of 5 dagen.

Wie ben jij?
Als Coördinator Expeditie werk je zelfstandig. Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau.
 • Enthousiast, teamplayer, motiverend.
 • Accuraat, flexibel, stressbestendig, goede communicatieve vaardigheden.
 • Algemene kennis MS Office.

Wat bieden wij:
Wij bieden een uitdagende functie voor iemand die past bij een sfeervol en dynamisch familiebedrijf. Wij geven veel vrijheid in de uitvoering van de functie, waarbij verbinding centraal staat.

Salarisindicatie vanaf € 2700,- tot ca € 3100,- o.b.v. 38 uur (fulltime) per week waarbij 32 uur per week bespreekbaar is.

Ben jij onze nieuwe Coördinator Expeditie? Stuur dan een motivatie met CV.

Heb je nog vragen, stel ze gerust aan Mohamed Chikar (directeur): directie@mctexcycle.nl (06-84450658).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Medewerker personeelszaken (parttime)

Jouw rol als Medewerker personeelszaken in het kort
Als medewerker personeelszaken bij MC Texcycle draag je zorg voor in,-door-en uitstroom van collega’s. Het registreren van werknemersgegevens zoals o.a. ziekmeldingen, functioneringsgesprekken, afwijkende uren bijhouden en personeelsdossiers up-to-date houden behoort tot de werkzaamheden.Tevens ben je ook verantwoordelijk voor het opstellen van contracten, en ben je ook een aanspreekpunt voor collega’s met vragen betreffende hun arbeidsovereenkomst.

Functie eisen
Een oog voor detail heeft en ook secuur te werk gaat
– Communicatief vaardig is
– Enige affiniteit heeft met textiel of duurzaamheid
– Goede beheersing heeft van de Nederlandse of Engelse taal
– Pro actief is en gestructureerd te werk gaat

Wat bieden wij?
– Je komt te werken bij een jong en groeiend bedrijf
– Gezellige werksfeer 

Arbeidsvoorwaarden
Wij zijn op zoek naar een HR medewerker die beschikbaar is voor 24 uur per week. Wij bieden een functie met een marktconform salaris, doorgroeimogelijkheden en een prettige werksfeer.

Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom jij ons team wil komen versterken. info@mctexcycle.nl

Floormanager

Als Floormanager Sortering ga je aan de slag op de afdeling sortering. Je houdt je bezig met het overzien van alle taken die plaatsvinden bij het sorteren van textiel.

Gebruikt textiel sorteren is een vak dat veel kennis vereist. Het vereist kennis van uiteenlopende textielsoorten en een scherp oog voor de kwaliteit van kledingstukken.Jij bent verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit, ook zal jij nieuwe medewerkers ‘on the job’ opleiden om zo’n driehonderd soorten kleding en textiele materialen te onderscheiden. Kennis en ervaring in het sorteren van gebruikt textiel is dus een vereiste voor deze functie.

Je kan rekenen op een marktconform salaris inclusief reiskosten vergoeding om naar Zevenaar te komen. Je gaat full time aan de slag en bent bereid om door te groeien binnen de organisatie.

Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom jij ons team wil komen versterken. info@mctexcycle.nl

Administratief medewerker

Jouw rol bij MC Texcycle in het kort
Een snelgroeiende textielverwerker in Zevenaar. Wij houden ons bezig met het verwerken van afvaltextiel. Onze missie is om een plek te worden waar werknemers graag werken, klanten graag kopen en leveranciers graag leveren. Vanuit jouw functie als administratief medewerker heb je hier natuurlijk een belangrijke rol in. Jij bent er namelijk verantwoordelijk voor om ervoor te zorgen dat alles goed word geregistreerd en klakkeloos verloopt.

Takenpakket
Als administratief medewerker ben je een alleskunner die verschillende administraties verwerkt en de administratieve processen bewaakt:
– Je behandelt de inkomende e-mails;
– Je verwerkt, controleert en monitort de voorraden;
– Je hebt contact met verschillende leveranciers;
– Je verwerkt offertes in de administratie;
– Je bereidt facturatie voor en verwerkt de gegevens voor facturen;
– Je verwerkt de inkomende facturen.

Functie eisen
Wij zoeken iemand tussen de 20-35 jaar oud, iemand die:

• Klantvriendelijkheid en communicatief sterk is
• Nauwkeurig en zelfstandig werkt
• Ambitieus is
• Goede beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal
• In staat is om goed te plannen en te organiseren
• Ervaring heeft met excel en administratie

Arbeidsvoorwaarden
Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker die beschikbaar is voor ongeveer 30u per week. Wij bieden een marktconform salaris, een kans op een vaste aanstelling bij het bedrijf en een prettige werksfeer. De werkzaamheden kunnen voornamelijk vanuit huis uitgevoerd worden.

Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom jij ons team wil komen versterken. info@mctexcycle.nl

Sorteer medewerker

Jouw rol als sorteer medewerker in het kort
Als sorteer medewerker bij MC Texcycle gaan we je eerst rondleiden en meenemen in het proces van onze sortering. Het ingezamelde textiel wordt gesorteerd op kwaliteit en je bent verantwoordelijk voor de sortering van alle kledingstukken. Denk aan kleding als broeken, shirts, jassen. Daarnaast krijg je ook te maken met handdoeken, knuffels, schoenen, kussens en meer. Je gaat beginnen bij de voorsortering en naarmate je meer bekend wordt met onze processen ga je doorgroeien naar de fijnsortering.

Functie eisen
Wij zoeken iemand tussen de 20-35 jaar oud, iemand die:

• Een oog voor detail heeft
• Goed kan werken in teamverband
• Affiniteit heeft met textiel of duurzaamheid
• Goede beheersing heeft van de Nederlandse of Engelse taal
• Niet bang is om de handen uit de mouwen te steken

Arbeidsvoorwaarden
Wij zijn op zoek naar een sorteer medewerker die beschikbaar is voor ongeveer 30u per week. Wij bieden een functie met een marktconform salaris, doorgroeimogelijkheden en een prettige werksfeer.

Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom jij ons team wil komen versterken. info@mctexcycle.nl

Onze website gebruikt zowel strikt noodzakelijke als niet-essentiële cookies om uw ervaring als bezoeker te verbeteren. Meer informatie